Akaun Anda Hantar Artikel Forums Prosedur Iklan Hubung Kami Top Hits Keluar RSS TKO Versi 12 Facebook TKO Twitter TKO TranungKite Online Melihat Waktu Solat
     Create an account      
  TERKINI..   Lari Hukuman Pecah Amanah Ratusan Juta, Evangelis City Harvest Church Cuba Lari Ke Malaysia    Kelantan Kekal Di Tangan Pas: Prof Mohd Fuad Mat Jali    Sempadan baru SPR bakal lulus di parlimen    Terengganu Darul Runtuh - Runtuh Lagi    Menuju ke Pasar Chabang Tiga yang terabai oleh Pemerintahan UMNO Terengganu    Presiden PAS pada majlis sambutan CNY di Bandar K. Terengganu    PAS Umum M. Radhi Md Din Calon Pokok Sena tiba-tiba Mahfuz Melompat..    Calon PM Pakatan Harapan Terlalu Tua, Mental Sudah Tidak Cerdas, Kata Penyelidik    Dari ‘Mari Mengaji’, Ustaz Zamri "Mantop" ke Tanjong Karang lawan Noh Omar.    Siti Hasmah rasa sedih Dr M jadi calon PM  
Infomation
Iklan KiriUNTUK MAKLUMAT LANJUT BERKENAAN IKLAN - sila emelkan ke tranung2006@gmail.com atau whatsapp/telegram kepada 011-1089 0461
Menu Utama
 Asas Laman
    · Home
    · 10 Teratas
    · Advertising
    · Akaun Anda
    · Album
    · Arkib Artikel
    · Beritahu Kawan
    · FAQ
    · Forum
    · iklan
    · Kajian
    · Kotak Sembang
    · Masej Peribadi
    · Muat Turun
    · Newsxxx
    · Pencarian
    · PHPNuke Editor
    · PRK Sg. Limau
    · Statistik
    · Sudut Cetak
    · Sudut Video
    · Topik
    · Tragedi MH17
    · Waktu Solat

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Statistik Pembaca
We received

486605976
page views since
1 September 2012

Jumlah Hits
· Hari Ini

28939

· Semalam

134842


Purata Hits
· Sejam

9,292

· Sehari

190,303

· Sebulan

5,792,928

· Setahun

69,515,139


Server Masa Server
· Masa

06:25:19

· Tarikh

23 Feb 2018

· Zon

+0800


Tawaran Istimewa Web Hosting
- masih ada satu iklan kosong di ruang ini -

PKR Jangan Gelojoh Berpolitik
Posted on Friday, May 19 @ 19:37:35 MYT
Dilulus untuk paparan oleh KetamBatuAnalisis Isu "Sikap, gelagat politik gelojoh beberapa pemimpin PKR seperti YB Rafizi, SU PKR Saifudin Nasution dan beberapa lagi ekoran keputusan PAS memutuskan hubunngan tahaluf siyasi baru-baru ini, sepatutnya dibaca dan dilihat jauh dari lubuk hati dan basyirah mata yang halus dan tajam. Wajar dilihat dari lapis-lapis tebal politik negara yang sudah lama dalam kawalan umno/BN yang telah mencengkam benak, Jiwa rakyat negara ini terutama zaman Tun Mahathir.Dalam pada itu, rakyat terutama umat Islam dan orang Melayu dan bumiputra sebagai rakyat majoriti negara. Umat Islam negara ini tanpa mengira bangsa apa, kaum apa atau suku apa, sebab umat Islam itu bersaudara dalam iman dan Islam. Inilah yang PAS hendak bawa dalam politik negara. Islam untuk semua. Islam adil untuk semua. Islam tidak Akan menzalimi mana-mana bangsa, kaum dan agama di negara ini.

PKR Kena Berpolitik Matang dan Jiwa Besar

Jika DS Anwar Ibrahim diluar penjara, tidak mungkin beliau akan bertindak politik kasar untuk meruntuhkan kerajaan Negeri Selangor yang dibina bersama PKR, PAS dan DAP sejak 2008 itu. Tenth beliau masih ingat jasa-jasa PAS sejak zaman Dato' Fadzil Nor, presiden PAS ketika beliau diaibkan oleh Tun Mahathir pada 1998 dulu.

PAS zaman Dato' Fadzil, TG Nik Aziz dan sekarang zaman TG  Hadi, juga sama saja, cuma mungkin pendekatan dan bawaan politik mereka terdapat perbezaan.

Kerana itu, politik dendam buta tuli, emosi dan amarah politik benci sebagaimana cuba digarap cantik oleh segelintir politikus gelojoh dalam PKR, juga DAP dan PAN serta Bersatu, seolah-olah mereka sahaja yang hendak selamatkan negara ini daripada angkara politik umno/BN.

PKR kena halusi dan lihat jauh-jauh lagi warna-warni politik negara, parti-parti politik di negara ini, lihat juga dalam-dalam rakan politik yang beriya-iya menyokong mati-matian, supaya PKR terus menyerang dan membenci satu lagi rakan politik sendiri. 

Rakyat Bimbang Bila Kerajaan Selangor Runtuh

Kemelut politik Selangor ekoran putus tahaluf siyasi PKR-PAS sehingga ada segelintir politikus PKR yang gelojoh supaya EXCO PAS letak jawatan. Bukan bab letak jawatan itu besar. Tetapi PKR kena lihat amanah,kepentingan rakyat, Negeri, umat Islam, orang Melayu dan kuasa politik umat Islam dan orang Melayu di Selangor itu yang lebih besar.

Jawatan EXCO, ADUN, MP itu paling lama pun 5 tahun sahaja. Tapi kuasa politik umat Islam, orang Melayu, bumiputra sebagai rakyat majoriti  Akan terhakis umpama pantai yang dilanda ombak besar.

Sejak 2008 ombak politik DAP yang dikuasai pengundi satu kaum yang bersama-sama bergayut dalam Kapal besar politik pembangkang bernama Pakatan Rakyat bersam PKR dan PAS telah memberi untung besar kepada DAP hingga menang banyak kerusi majoriti kaum Cina, sehingga DAP lupa diri, mau jadi Tuan besar politik pembangkang.

PKR wajar belajar politik kerjasama Tengku Razaleigh Hamzah, presiden Semangat 46 Padas PRU 1990 dulu. Kerjasama dengan DAP melalui Gagasan Rakyat yang juga melibatkan parti-parti politik di Sabah, selain kerjasama dengan PAS dalam Angkatan Perpaduan Ummah, akhirnya umno/BN tumbang di Kelantan.

Kematangan politik inilah dirindukan oleh majoriti rakyat negara ini, untuk menghalang umno/BN Dari terus mensengsarakan rakyat negara ini dengan segala macam petaka ekonomi, gst, harga minyak tiap minggu naik, turun, harga barang naik, inflasi dan banyak lagi.

Ketika rakyat Selangor menaruh harapan tinggi kepada Selangor, Kelantan terus dipertahankan dalam PRU 14 dan menguasai Putrajaya supaya negara dipimpin oleh para pemimpin yang benar-benar amanah, jujur, beriman dan bijaksana. 

DAP dan PAN Punca PAS PKR Putus Tahaluf Siyasi

Putus tahaluf siyasi bukan makna putus ukhuwah, putus kerjasama dalam tugas dan amanah melaksana tanggungjawab untuk rakyat, Negeri dan negara. Di sinilah menuntut ahli politik di negara ini berjiwa matang, hikmah dan berpandangan jauh. Jangan lihat untung rugi politik jangka pendek untuk ke Putrajaya, tetapi umat Islam dan orang Melayu serta anak peribumi/bumiputra negara ini hilang kekuatan, sedangkan kita rakyat majoriti di negara ini.

DAP bukan rakan politik yang setia. Kerana DAP hanya akan berkawan bila ia memberi untuk politik mereka. DAP hanya mahu berkawan dengan mereka yang boleh dicucuk hidung dan ikut rentak politik mereka.

SPR Jangan Berpolitik

Memilih pemimpin negara adalah Hak mutlak rakyat dan warganegara Malaysia. Warga asing adalah sama sekali tidak layak dan tidak wajar dibenar untuk menjadi pengundi bagi memilih wakil rakyat di negara ini.

Apa Akan jadi bila kita sebagai wakil rakyat, KETUA kampung, pengerusi JKKK, imam, pegawai, Kerani dan lain-lain dengan mudah-mudah menyokong,memproses,meluluskan dan sebagainya warga asing jadi warganegara walaupun tiada kewajaran, malah bertentangan Perlembagaan Negara dan undang-undang negara.

Belum cerita pasal angkara SPR, orang politik berjiwa hamba, pegawai hamba abdi yang menjual negara kepada warga asing kerana senang-senang mengiyakan proses memberi, melulus, menyokong permohonan warga asing menjadi warganegara semata-mata untuk mengundi umno/BN agar terus menang dalam pilihanraya.

Sedang tindakan itu amat membahayakan negara dan Negeri untuk jangka masa Akan datang. Inilah yang dibimbangkan oleh rakyat negara ini di Sabah, sebagaimana tuntutan rakyat melalui Suruhanjaya Di Raja atau RCI baru-baru.

Doa dan harapan majoriti rakyat yang telah sekian lama meyakini dan menaruh harapan kepada pemimpin PKR, PAS dan NGO'S yang berjiwa merdeka dan bermaruah sorta amanah.

Inilah celoteh dan keluhan penulis sebagai rakyat marhaen. 

"


................................
Dihantar untuk paparan TKO (Tranungkite)
Oleh:
IbnuSabah
Posted on Friday, May 19 @ 19:37:35 MYT
Dilulus untuk paparan oleh KetamBatuJom Ubah
Klik Untuk lihat paparan iklan
   * Sila e-mel kepada tranung2006@gmail.com. Dapatkan maklumat lanjut di SINI

  1. BISNES Makanan POPULAR - KEK, Putu, BUN, Pau, PIZZA, Taufufah, CAKOI, Murtabak, BisnesAir & Banyak.Pelajari Disini >>>

  2. Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift! 

  3. Ingin Jadi Tokey EMAS? Modal Hanya RM380 (Seumur Hidup). PERCUMA Syiling 0.5g 999.9 

  4. Income pencen saya setiap hari. 1 point =Rm1... selama guna Tronexus saya dibayar… 


 
Klik untuk pakej iklan

* terdapat ruang iklan kosong di sini sila hubungi tranung2006@ gmail.com
Artikel Hari Ini

Lari Hukuman Pecah Amanah Ratusan Juta, Evangelis City Harvest Church Cuba Lari Ke Malaysia

Kelantan Kekal Di Tangan Pas: Prof Mohd Fuad Mat Jali

Sempadan baru SPR bakal lulus di parlimen

Terengganu Darul Runtuh - Runtuh Lagi

Menuju ke Pasar Chabang Tiga yang terabai oleh Pemerintahan UMNO Terengganu

Presiden PAS pada majlis sambutan CNY di Bandar K. Terengganu

PAS Umum M. Radhi Md Din Calon Pokok Sena tiba-tiba Mahfuz Melompat..

Calon PM Pakatan Harapan Terlalu Tua, Mental Sudah Tidak Cerdas, Kata Penyelidik

Dari ‘Mari Mengaji’, Ustaz Zamri "Mantop" ke Tanjong Karang lawan Noh Omar.

Siti Hasmah rasa sedih Dr M jadi calon PM

[ Artikel seterusnya.. ]
Login
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Related Links
· More about Analisis Isu
· News by KetamBatu


Most read story about Analisis Isu:

Perbuatan Sultan Selangor laga pipi dengan Kavita Kaur amat memalukan

Haji Saiful Bukhari Kantoi Lagi

Tahniah Zizan, padan muka Pakatan...

ALLAH Tunjuk Dosa TUN DR. Mahathir?

FIKIRKAN : Ada sesuatu yang tidak kena Najib di Gaza.
Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Options

 Printer Friendly Cetak Artikel

 Send to a Friend E-Mel kpd Kawan

"PKR Jangan Gelojoh Berpolitik" | Login/Create an Account | 1 comment | Search Discussion
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: PKR Jangan Gelojoh Berpolitik (Score: 1)
by pang5siber on Friday, May 19 @ 21:26:23 MYT
(User Info | Send a Message)
bukan pkr aje gelojoh berpolitik, pangan dan dakhinzir pun sama. berjuang politik utk jawatan gaji & elaun. apa terjadi pada bangsa pakai buat senyap, apa terjadi pada agama islam bila disalak oleh dakhinzir pun diam,apa nak jadi pada negara pun main lantak aje macam tk ada cara lain. sbb dlm otak penuh dgn najis utk menipu,memfitnah,rasuah,salahguna kuasa,merompak wang secara senyap.BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman M@rhean
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!
Malaysia Transform Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
UMNO & BN
Dr. Fathul Bari
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER @ IBT
(IKATAN BLOGGER TERENGGANU - IBT)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : tranung2006@yahoo.com atau Webmaster : tranungkite@hotmail.com

764 Lorong 5 Kiri, Jalan Nibong Stesyen,
23000 Dungun, Terengganu Darul Iman
Tel/Faks : 09-844 8001All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.