Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite UMNO
PEROMPAK
WANG
RAKYAT !


Ziela Jalil main kayu tiga : Di Phuket bersama pelakon tampan Izlan Yusof

Kasihan Tan Sri Megat Junid Megat Ayub. Kalah di Parlimen Parit. Kalah di pemilihan UMNO Pasir Salak. Kini isteri keduanya, Ziela Jalil dijilat orang. Inilah yang disebut sebagai "sudah jatuh ditimpa tangga."

Menurut Ummi Hafilda yang merupakan sahabat karib Ziela Jalil, baru-baru ini Ziela dan ibunya, Mak Temah telah pergi bercuti ke Phuket. Percutian ini memang dirancang dengan teliti dan berhati-hati oleh Ziela kerana Ziela kini sedang mempunyai hubungan yang intim dengan seorang pelakon muda yang tampan bernama Izlan Yusof.

Ziela telah mengaturkan supaya Izlan menunggu beliau di Phuket untuk bersama-sama melepaskan perasaan masing-masing. Izlan memang gemar buah dada yang besar seperti kelebihan yang ada pada Ziela.

Ketika di Phuket, Ziela dan Izlan saling kelihatan bersama-sama dalam suasana yang cukup romantis. Setiap malam hubungan yang intim ini berakhir di kamar mewah di sebuah resort mewah di Phuket.

Kehadiran Mak Temah hanyalah sebagai 'orang gaji' atau tidak keterlaluan jika disifatkan sebagai 'ibu ayam.'

Nasihat kepada Tan Sri Megat Junid : "Jangan buat fitnah kepada orang khususnya Anwar Ibrahim. Hentikan kerja yang terkutuk ini dan segeralah bertaubat. Jika tidak, Allah akan hina kamu dan keluarga kamu."


        
Ke atas    Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 22 Mei 2001

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://tranungdaily.tripod.com/ dan Email : [email protected]